Badem Göz Estetiği

Badem Göz Estetiği

Badem Göz Estetiği Nedir?

Etkili ve çekici bakışlar her kadının hayalidir. Sadece kadınlar değil erkekler de bu konuya önem verir. Gözler yüzün güzelliğini ortaya koyar. Bununla birlikte parlak gözaltı, çekik ve iri gözler herkese yakışan göz şeklidir. Bu tarz göz yapılarına ulaşabilmek için yapılan operasyonlara tıp dilinde Badem Göz Estetiği deniliyor. Badem göz ameliyatı pek çok kişi tarafından tercih edilse de en çok 20-25 yaş civarında tercih ediliyor.

Badem göz estetiği gözün kenarlardan biraz yukarı çekilerek bakışların daha etkili olmasını ve gözlerin daha iri görünmesini sağlıyor. Yalnız badem göz estetiği ile gözler tamamen çekik olmuyor bu nedenle daha etkili duruyor. Özellikle makyaj yapıldığı zaman çok daha güzel görünüyor.

Whatsapp

Detaylı bilgi veya Fiyat almak için mesaj gönderebilirsiniz.

Mesaj Gönder! Hemen Ara!

Badem Göz Estetiği Kimler Yaptırabilir?

Badem göz ameliyatı için herhangi bir yaş sınırı yoktur. Elbette 18 yaş altına uygulanamaz ve 18 yaşından büyük olan herkes bu operasyonu yaptırabilir. Bunun için doktorunuza başvurduğunuzda gerekli testler yapılır ve eğer bir sorun yoksa badem göz estetiği yapılabilir.

Genç kesim bayanlardan badem göz ameliyatına çok daha fazla talep görülüyor. 20-30 yaş aralığından bulunan bayanlardan ve yine aynı yaş kesiminden genç erkekler badem göz ameliyatı için estetik uzmanlarına başvuruyor.

Nasıl Yapılır?

Hastaneye badem göz estetiği olmak için gittiğinizde öncelikle göz bölgesine lokal anestezi yapılır. Anestezi etkisini gösterdiği zaman gözün yan üst kısmından bir kesi açılır. Bu kesiden özel cerrahi iplikler ile göz yukarıya çekilir. Estetik ipler sayesinde askı doku kemiğe sabitlenir. Bu işlem sayesinde badem göz estetiği yapılmış olur.

Badem göz estetiği ortalama 3-4 dikiş atılır tabi ki ameliyat olacak kişi bunu hiçbir şekilde hissetmez. Dikişler ameliyattan bir hafta sonra alınır. Badem göz estetiği sonrasında hiçbir şekilde iz kalmaz. Ameliyat kişiye bağlı olarak 30-60 dakika arası sürer. Ameliyat sonrası kişi aynı gün taburcu olur.

Badem Göz Estetiği Avantajları

Badem göz estetiği sonrasında gözleriniz daha çekici hale gelir. Bu ameliyattan sonra kişinin düşük göz görüntüsü ortadan kalkar. Sürekli makyaj yaparak gözlerinizi çekik göstermenize gerek yok. Bakışlara verdiği derinlik sayesinde de bakışlarınızla herkesi etkileyebilirsiniz. Badem göz estetiği olduğunuzda gözleriniz her zamandakinden daha hoş bir görünüm kazanır.

Badem göz estetiği sonrasında bakışlarınızın yüzünüze canlılık kattığını fark edebilirsiniz. Eskisi gibi uykulu ve baygın görünmektense canlı bakışlara sahip olmakta büyük fayda var.

Badem Göz Estetiği Kalıcı Mıdır?

Badem göz estetiği ömür boyu sizinle gitmez fakat 4-5 yıl kalıcıdır. 4-5 yıl ardından yeniden badem göz ameliyatı yaptırabilir veya bu zamana kadar badem göz estetiğinden sıkılırsanız yine aynı doktora giderek işlemi geri aldırabilirsiniz. İşlemi geri aldırmak da ameliyattan çok daha kolaydır. Bugüne kadar yapılan araştırmalarda badem gözü beğenmeyip geri aldıran olmamıştır fakat hekimler böyle bir imkân sunuyor.

Badem Göz Estetiği Nerede Yapılır?

Badem göz estetiği hiçbir devlet hastanesinde yapılmaz. Kanunen kişiye zarar vermiyorsa da, devlet hastanelerinde estetik yapmak yasaktır. Estetik alanına girdiği için özel hastanelerde ve estetik merkezlerinde yapılır. Sigortanın ücrete katkısının olup olmadığı da hastane kurallarına bağlıdır. Bunun için yaşadığınız şehirde bulunan bir estetik cerrahisi ile görüşebilirsiniz.

Badem Göz Estetiği Fiyatları

Badem göz ameliyatı estetik bir operasyon olduğu için ücretler de hastaneye göre ve hekime göre farklılık gösterir. Bunun için badem göz estetiği yaptırmak istediğiniz yerden önceden bilgi isemelisiniz.

Badem Göz Estetiği Fiyatları Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin İletişime Geçebilirsiniz.

İlgili Uygulamalar
Detaylı bilgi ve fiyat için 0533 141 41 31
Whatsapp 0533 141 41 31