Hydrafacial
hydrafacial uygulaması nedir?, hydrafacial nerede yaptırabilirsiniz ve fiyatları hakkında bilgi veriyor.

Hydrafacial Uygulaması

Hydrafacial, cilt estetiği konusunda, cildin yenilenmesi, leke ve derin akne tedavisinde sonuçları bakımından en son teknolojik cilt estetiği yöntemlerinden biridir. Bu cilt yenileme işlemi FDA denilen bir cihaz sayesinde yapılmaktadır. Bilinen cilt bakım yöntemlerinden daha kısa sürede sonuç alınabilen daha güvenli ve en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Hydrafacial cilt yenileme yönteminin özelliği vortex yöntemini kullanmasıdır. Vortex yönteminin özelliği cildi yıpratmadan bakım sağlaması, işlemden sonra cildin hızla kendini yenilemesini sağlamasıdır. Son zamanların, en fazla kullanılan yöntemi olan Hydrofaical gerek uygun fiyatları ve kısa sürede sonuç vermesi estetik merkezlerinin en fazla kullandığı yöntemdir.

hydrafacial nedir, nasıl calışır

hydrafacial cihazı görüntüsü ve sertifikaları

Hydrafacial Nedir?

Hydrafacial son teknolojik yöntemlerle cilde sağladığı bakım sayesinde özellikle leke ve akneleri yok ederken cildi yenileme özelliği diğer yöntemlere göre çok daha derin ve kısa sürede sonuç veren şu anda dünyanın en son sistem cilt estetiği sağlayan yöntemdir. Sorunlu ciltlerin en iyi sonuç veren yöntemi olarak bilinmektedir.  Amerika Birleşik Devletleri sağlık bakanlığı FDA’nın onay verdiği yöntem olması uzman dermatologların da tercih ettiği ve kullandığı bir yöntemdir. Bu yöntem, su gücüyle ciltte derin temizlik sağlar. Ölü hücreleri peeling yöntemiyle arındırır ve cildi hızla siyah noktalardan arındırır. Bütün bu işlemleri vortex denilen yöntemi ile yapmaktadır.

Whatsapp

Detaylı bilgi veya Fiyat almak için mesaj gönderebilirsiniz.

Mesaj Gönder! Hemen Ara!

Hydrafacial Nasıl Yapılır Ve Nasıl Etki Eder?

Kadınlar cilt estetiğinde en çok kısa sürede sonuç alınan yöntemleri tercih ederler.  Hydrafacial bu konuda, kullanıcılara en doğru ve kısa sürede cevap veren yöntemdir. Güzel, temiz ve genç bir cilde ulaşmayı sağlamaktadır. Hydrafacial cilt yenileme tedavisinde Hydradermabrazyon adı verilen bir teknoloji yöntemini kullanmaktadır.  Bu yöntem ile cilde birçok işlem aynı anda yapılmaktadır. Bu nedenle hem daha ekonomik hem de en kısa sürede doğru sonuçları görme açısından da en fazla tercih edilmektedir.

Hydrafacial Uygulama Aşamasında Neler Yapılır?

Hydrafacial cilt bakım tekniği uygulamasında öncelikle cilt temizlenir. Cilt temizleme işlemi özel bir vakum sayesinde yapılmaktadır. Sıvı-dermabrazyon denilen yöntemle bir arada vakum ve sıvı kullanılarak peeling denilen soyma işlemi yapılır.  Bu yöntem ciltteki leke, akne lekesi, gözenekleri fazla açık olan ciltlerde cildi yıpratmadan soyma işlemini gerçekleştirmektedir. Ciltte, tahriş yapmadan cildin üst tabakasında mikrodermabrazyon sağlanır. İşlem sonunda yapılan özel dermokozmetik ürünlerle cilde özel bir bakım uygulanır. Cilt tipine uygun serum, cildin nemlenmesini sağlayan ve ciltteki leke ve aknelere etki eden bakım kremi sürülür. Ciltteki kırışıklıkları açıcı özel serum ve nemlendirici uygulanır. Uygulamadan sonraki işlemler uygulamanın sonuçlarını görmek açısından son derece önemlidir. Bu aşamada işlemi yapan uzman doktor ve dermatologlar Nemlendirme; özel sıkılaştırma,  sayesinde nemlendirici solüsyonlar, antioksidanlar, hyalüronik asit ve peptidler içeren ürünleri cilde uygular. Ayrıca kırmızı led tedavisi adı verilen bir yöntemle ince kırışıklıkları açma işlemi uygulanır.

Hydrafacial’ın Etkili Olduğu Durumlar

Hydrafacial uygulaması genel olarak, ciltteki yaşlanma ve kırışıklıklar, cilt ve akne lekeleri, siyah noktalar, açık gözenekler, yağlı ciltlerde oluşan problemler ile aknelerin tedavi edilmesi gibi sorunları tedavi eder.

Hydrafacial Kimlere Uygulanabilir?

Her yaştan problemli ciltlere ve yaşlanmaya başlamış her yaş grubuna uygulanan bir tedavi yöntemidir.

Hydrafacial Kaç Seans Uygulanır?

Hydrafacial cilt bakım tedavisi, kür şeklinde uygulanır. Bu kürler haftada bir gün olmak koşuluyla 4-6 seanslarda uygulanmaktadır. Kür sonunda sonuçları takip etmek amacıyla ileri aşamalarda ayda bir kez uygulanması önerilir. Her uygulama da başlangıçtaki işlemler yapılmasa da cildi canlandırıcı krem ve serumlarla tedavi uygulanmaya devam edilir. BU tedavi işlem sonunda bir tür idame tedavisi olarak yapılmaktadır. Uygulama fiyatlarını öğrenmek için Hyrafacial Fiyatları Sayfasına Göz Atabilirsiniz.

 

 

İlgili Uygulamalar
Detaylı bilgi ve fiyat için 0533 141 41 31
Whatsapp 0533 141 41 31