Yüze Kök Hücre Tedavisi Nasıl Yapılır?

Yüze Kök Hücre Tedavisi Nasıl Yapılır?
nedir?

Yüze Kök Hücre Tedavisi

Yüze kök hücre tedavisi, günümüzde yaşlanmayı geciktirici ve yaşlanma etkilerini önlemek amacıyla genç görünüm sağlayan bir uygulamadır. Yüze uygulanan kök hücre tedavisi, cilde gençlik, canlılık ve elastikiyet kazandırır. Bunun yanı sıra pigmentasyon lekeleri ve akneler sonrası oluşan lekelerinde giderilmesi yüze uygulanan kök hücre tedavisiyle mümkündür.

Nasıl uygulanır?

Öncelikle kök hücre tedavisi klinik steril ortamda ve uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Lokal anestezi veya hafif sedasyon verilerek yapıldığı için uygulamayı mutlaka hekimler yapmalıdır. İşlem kısa sürede gerçekleştirilen bir tedavi olduğu için hasta günlük hayatına işlemden sonra devam edebilir.

Whatsapp

Detaylı bilgi veya Fiyat almak için mesaj gönderebilirsiniz.

Mesaj Gönder! Hemen Ara!

Ne kadar sürer?

Tedaviye başlamadan önce hastadan yetecek miktarda yağ alınır. Alınan yağlar, yaklaşık bir saat zengin hale getirilir. Bundan sonraki kısım ise kök hücrenin cilde enjekte edilmesi işlemidir. Toplamda 1.5- 2 saat gibi bir süre işlem bitirilmiş olur.

Ne kadar kullanılır?

Yüze uygulanan kök hücre tedavisi 2-3 yıl kullanılır. Ancak arada uğrayarak yapılan işlemin etkilerini arttırmak için bazı küçük işlemler yapılmaktadır. Tedavi uygulamasının ardından verilen önerileri dikkatle uygulamak tedavinin kalıcılığını uzatır. Yüze uygulanan kök hücre tedavisinin tam anlamıyla sonuç alınma süresi yaklaşık 1 aydır. Her geçen gün kök hücreler kendini yeniler ve bu süre maksimum 3 yıla kadar çıkarılmaktadır.

Nasıl Uygulanır?

Yüze kök hücre tedavisi, anestezi yapılarak kişiden kendi yağı kanüller yardımıyla alınır.  Alınan yağ aynı yerde işlemler yapılarak zengin kök hücre oluşturulur. Yüzün gerekli olan bölgelerine yeterli miktarda kök hücre enjekte edilerek uygulanır.  Uygulamanın ardından, yüzde meydana gelen dolgunluk ve parlaklık hemen fark edilir. Tam anlamıyla sonuçların alınması 1 ay gibi bir süreyi bulur. 1 ay sonra hastanın yüzü orantılı, parlak ve çok genç görülür. Estetik plastik cerrahi de en sık uygulanan gençleştirme yöntemi Yüze kök hücre tedavisidir. 30 yaş ve üzerinde cinsiyet ayırt etmeksizin herkese güvenle ve rahatlıkla uygulanabilir.

Ne Tür Faydalar Sağlar?

Yüzümüz yaşın ilerlemesiyle dokularda zayıflama ve yaşlanma başlar.  Yaşlanmayla birlikte, hücreler ölmeye başlar ve sayıları gittikçe azalır. Buna bağlı olarak da cilt de sarkmalar oluşur. Yüze uygulanan kök hücre tedavisi, cerrahi bir müdahaleye gerek kalmadan ve sonuçları bakımından en güvenilir ve en sağlıklı gençleşme yöntemlerinden biridir. Yüze uygulanan kök hücre tedavisi zaman içinde dokularda oluşan deformasyon ve kayıpları önler ve yaşlanma hızı yavaşlar. Kök hücre enjekte edildikten sonra her geçen gün cildin gençleşmesini ve dokuların canlanmasını sağlar. Tedavi sonunda hasta ideal yüz ölçülerine ve aynı zamanda genç bir cilde sahip olur. Yüze uygulanan kök hücre tedavisinde mimiklerde sınırlama olmaz ifade kesinlikle değişmez. Yüze uygulanan kök hücre tedavisi yüz germe ve kırışıklık açma uygulaması değildir. Kök hücre tedavisi cilt altına uygulanarak cildin önceki fonksiyonlarına dönmesi sağlanır ve bu canlılık uzun yıllar devam eder. Yüze uygulanan kök hücre tedavisi 2- 3 yılsonunda tekrarlanmasa bile cilt hiçbir zaman eski yaşlı görüntü haline dönüşmez.

Yüzün Yaşlanmasının Temel Nedenleri Nelerdir?

Yüzün yaşlanması kırışıklıklardan ziyade elmacık kemiklerinin ve çenenin zaman içinde küçülmesi ve geriye gitmesi durumudur.  Bu arkların küçülmesiyle deri boşluk bulur ve yer çekimin de etkisiyle sarkar. Kök hücre tedavisi yüzde yaşa bağlı olarak gelişen eksikliklerin toparlanması ve canlanması işlemidir. Kök hücre tedavisinin etkisi 2- 3 yıl içinde %50 oranında azalsa da yapılan uygulama ömür boyu kalıcıdır.

İlgili Uygulamalar
Detaylı bilgi ve fiyat için 0533 141 41 31
Whatsapp 0533 141 41 31