Alexandrite-Lazer Fiyatları

Alexandrite-Lazer Fiyatları

Alexandrite-Lazer Epilasyon

İstenmeyen tüyler, hem kadının hem erkeğin en sık çözüm bulmak istedikleri bir sorundur. Kalıcı olarak tercih edilen lazer operasyonları ile kıllardan kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için oldukça fazla araştırma yapılır. Tercih edilen lazer uygulamaları kendi içerisinde farklı tekniklere sahip olmakla birlikte uzun dönemde ve kalıcı olarak sonuç veren bir operasyondur.

Alexandrite Lazer İle Epilasyon Uygulaması

Alexandrite lazer çalışmalar FDR onaylı olarak gerçekleşen lazer epilasyon işlemleridir. Özel olarak geliştirilen dalga boyların ile her bölgeye sorunsuz ulaşılabilmekte ve özellikle ince kıllar üzerinde oldukça başarılı sonuçlar sağlanmaktadır. Her bölgede başarı sağlayan lazer uygulaması, yüz için oldukça başarılı sonuçlar veren bir uygulamadır.

Whatsapp

Detaylı bilgi veya Fiyat almak için mesaj gönderebilirsiniz.

Mesaj Gönder! Hemen Ara!

Alexandrite Lazer Uygulamasının Genel Özellikleri

Alexandrite tekniğinde kullanılan cihazların diğer epilasyon cihazlarından farkı, oldukça hızlı çalışma göstermesidir. Her bölgede farklı tekniklerin kullanıldığı lazer epilasyon uygulamasında özel bölgeler için geliştirilen başlıklar sayesinde, acısız olarak uygulama yapılabilmektedir. Hassas bölgelerde kullanılan başlıklar bölgede soğutucu etki yaratarak, duyulan acıyı en aza indirir. Uygulama sırasında ciltte kalan kılların buharlaştırılması, cilde yeni ağda uygulanmış bir görünüm kazandırır. Çok kısa sürede sonuç aldıran bir işlem olması nedeni ile de sık tercih edilen bir yöntemdir. Piyasada bulunan diğer lazer cihazlarına göre, her tene uygun yapıda olması nedeni ile de bir adım daha ön plana çıkmaktadır.

Alexandrite Lazer İşlemi Kimlere Uygulanabilir?

Alexandrite lazer epilasyon uygulaması genel olarak her kişiye uygun bir operasyondur. Düzenli seanslar ile sonuç alınabilecek bir işlem olan lazer işlemi, kalıcı bir hastalığı bulunmayan her bireyde uygulanabilir. Sadece epilepsi rahatsızlığı olan kişiler için tavsiye edilmez. Regl zamanını sancılı olarak geçiren bayanların da bu dönemi geçirdikten sonra bu tedaviye başlamaları önerilmektedir.

Alexandrite Lazer Uygulaması Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uygulama sırasında bazı hususlara dikkat edildiğinde başarılı sonuçları kalıcı hale getirmek mümkündür.  Öncelikle sıcak temaslardan uzak durmak gerekir. İlk günler su ile temastan kaçınmakla birlikte ilerleyen dönemlerde ılık su ile duş yapılması tavsiye edilir. Tedavi süresi devam ederken tedavi bölgelerinde kese gibi zorlayıcı davranışlarda bulunmak bölgeye zarar verir. Hassas uygulamalar ile temizlik yapılmalıdır. İşlem uygulanan bölgelerde doğal olarak kızarıklık meydana gelir, bu normal bir durumdur. Bir günde bu izler yok olur.  Yüz bölgesinde uygulamaları için, ilk günler güneşe çıkılmamalıdır. Güneş koruyucu kremler bu dönemde korumaya yardımcı olabilir.

Lazer epilasyon işlemi uygulanan bölgelerde kesinlikle tüy dökücü ya da sarartıcı özellikteki kremler kullanmamak gerekir. Tedavi sürecinde bu tarz kremler ve epilasyon cihazları bölgede tahrişe neden olduğundan dolayı tavsiye edilmez.  Gerekli önlemler alındığında ve yasaklı listesine uyulduğunda ömür boyu garantili olarak pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkündür.

Alexandrite Lazer Uygulamasını Tercih Nedenleri

Alexandrite lazer yönteminde ten renginin hangi tonda olduğu önemli değildir. Her cilt tonu üzerinde başarılı sonuçlar veren bir yöntemdir. Doğal bir cilt tonuna sahip olan her bireyde rahatlıkla uygulanabilir. Bölge ayrımı yapmayan bu uygulama, her bölgede rahatça uygulanabilir olduğundan dolayı tercih edilmektedir.  Kullanılan cihazların ultra hızlı işlem özelliği nedeni ile lazer işlemi oldukça kısa bir sürede sonuçlanır. Bu nedenle zamandan kazanmak isteyen kişilerin birinci tercihidir. Bayan ya da erkek olmanın fark etmediği Alexandrite lazer işlemlerinde her cinse kolaylıkla lazer işlemi uygulanabilir. Teknik anlamda sahip olduğu donanım sayesinde, birçok lazer tedavisinin veremediği garantiyi Alexandrite lazer tedavisi verir. Bu nedenle kesin çözüm odaklı kişiler tarafından oldukça sık bir şekilde tercih edilir.

Alexandrite Lazer Fiyatları

Alexandrite lazer fiyatları hakkında tam olarak bir fiyat bilinmemektedir, uygulamanın yapıldığı yere göre farklılık göstermetedir.

İlgili Uygulamalar
Detaylı bilgi ve fiyat için 0533 141 41 31
Whatsapp 0533 141 41 31